Header afbeelding

Retail

De retail branche maakt steeds meer gebruik van digitale media om informatie over hun producten en diensten aan hun klanten over te brengen. Vaak wordt gekozen voor narrowcasting om de aandacht van het winkelende publiek te trekken. Het is een laagdrempelige manier van communiceren en zeer dynamisch. Lamson heeft voor winkels verschillende producten en diensten voor winkeliers om de klantervaring te verbeteren.


Narrowcasting

Lamson Narrowcasting is een software waarmee u de mogelijkheid heeft om zelf afspeellijsten samen te stellen en die op willekeurige dagen, tijdstippen en intervallen te tonen. Maak gebruik van de vrijheid om op elk scherm andere informatie te tonen of om juist alle schermen te harmoniseren. Gebruik social media, zoals Facebook, Instagram en Youtube om een andere doelgroep te benaderen. Het aanpassen van inhoud en afspeellijsten gebeurt zonder onze tussenkomst en is zeer eenvoudig.

Click & Collect

Click & Collect van Lamson is een handige manier om de artikelen die in uw winkel te koop zijn, via een kiosk ook online aan te bieden. Via Click & Collect is het voor uw klanten handig om de voorraad te bekijken. Zou een artikel niet op voorraad zijn, dan kunnen uw klanten direct een bestelling plaatsen. Het komt steeds vaker voor dat artikelen zoals sportkleding, door de koper worden aangepast. Denk hierbij aan naam en nummer van een speler achter op een shirt of een extra cijfer op een voetbalschoen. Via click en collect op de kiosk kan de klant zijn eigen ontwerp samenstellen, bekijken, en direct bestellen.

Internet Reserveringen

Lamson Internet Reserveringen is een handige applicatie waarmee uw klanten eenvoudig een voorwerp, artikel of bijvoorbeeld een ruimte kunnen reserveren. Wanneer onze software wordt geïntegreerd met uw website, verandert die in een online platform waar uw producten en diensten eenvoudig en snel bereikbaar zijn voor uw klanten. Het is handig, dat zij kunnen zien welke diensten of producten nog beschikbaar zijn en wanneer. En u heeft een extra stok achter de deur, wanneer u hen via een beveiligde omgeving de optie geeft om via iDEAL te betalen.

Wachtrij systeem

Wellicht zit u in retail en heeft u een winkel waar ongewild een wachtrij ontstaat. Om dat in goede banen te leiden heeft u een zogenaamde slagerspaal staan. Echter, sommige producten en diensten hebben andere servicetijden dan andere. Het liefst zou u de mogelijkheid hebben om een snelbalie te introduceren. Wanneer u gebruik maakt van Lamson Klantverwijssysteem Bloom kunt u aparte wachtrijen maken en worden uw klanten via narrowcasting op beeldschermen op de hoogte gehouden over hun wachttijd.

Koppelingen

Tussen veel applicaties wordt een koppeling gemaakt. Te denken valt aan Internet Reserveringen met Klantverwijzing. Zo kan de code, die wordt verstrekt na het vastleggen van een reservering, worden gebruikt om het artikel op te halen bij een kassa of afhaalpunt. Hiermee worden processen vereenvoudigd en fouten voorkomen.

Meer weten over onze producten voor retail?

Wilt u meer informatie over de producten en diensten die wij leveren voor winkels? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Cases

Geen cases gevonden

"Lamson People Flow heeft een eigen afdeling die software ontwikkelt. Onze kracht is dat wij naast de standaard producten, ook op korte termijn maatoplossingen kunnen bieden aan onze klanten, waaronder koppelingen met third party software"

  —   Rob van den Berg, Salesmanager @ Lamson Group

Bel +31 (0)30-693 45 80 of laat ons contact opnemen met u.

Bel mij terug

Vertel over uw uitdagingen en verstuur ons een e-mail.

Mail ons
Copyright (c) 2022 Lamson Group BV
Realisatie: Branding New