Header afbeelding

Lamson XS

Lamson XS is een online portaal, waarmee bedrijven de toegang kunnen regelen voor hun bezoekers. Per branche is de vraag naar een gecontroleerde toegang, tot hun panden en terreinen, verschillend. Via bezoekersregistratie in het portaal van Lamson XS, kunt u personen toegang verlenen nadat u een controle van gegevens heeft uitgevoerd.


Lamson XS: Projects

Stel: u bent ondernemer en u heeft een groot industrieterrein met daarop verschillende panden. Op het terrein staan ook industriële installaties die van tijd tot tijd onderhoud nodig hebben of waarvan onderdelen vervangen worden. Die kennis heeft u niet zelf in huis en koopt u dus in. Dan maakt u liefst gebruik van vaste aannemers om die werkzaamheden uit te voeren. U heeft echter geen controle over welke personen uw aannemer naar uw terrein stuurt. Om dit te ondervangen heeft Lamson een portaal ontwikkeld, waarmee u projecten kunt aanmaken en aannemers uitnodigen om een vooraankondiging te doen van het personeel dat uw terrein gaat bezoeken. Integratie van controle van VCA-certificering aan de hand van persoonsgegevens behoort ook tot de mogelijkheden.

Lamson XS: Visitors

Voor ondernemers die bezoekers willen registeren voordat zij hun terrein of pand betreden, is er Lamson XS: Visitors. Het online portaal geeft u onder andere de mogelijkheid om de gegevens van een bezoeker te registreren tijdens het plannen van zijn afspraak, zodat u bij aanmelding zijn identiteit kunt verifiëren. Op het moment dat de bezoeker zich in uw pand meldt, moet hij eerst  zijn bezoek bevestigen op de kiosk. Integratie van identiteitscontrole aan de hand van document scanning is ook mogelijk. De automatische verstrekking van een toegangspas en koppeling met toegangscontrolesystemen behoort eveneens tot de mogelijkheden.

Lamson XS: Truck

Op uw bedrijfsterrein komen met regelmaat vrachtwagens laden en lossen. U houdt dan graag een oogje in het zeil en u wilt voorkomen dat chauffeurs onnodig veel tijd doorbrengen. Enerzijds kunt u dit doen via een goede routing, anderzijds blijft u zitten met toegangscontrole en een volwaardige portiersfunctie is geen optie. Lamson XS: Truck biedt dan uitkomst. Gesteld dat meertaligheid is geïmplementeerd en de chauffeur zich meldt bij de zuil, kan hij in zijn eigen taal informatie aflezen op het scherm. Hij moet zijn gegevens achterlaten en krijgt vervolgens een pas verstrekt waarmee hij alleen op het hem gewezen gedeelte van het terrein kan komen. Hij kan pas het terrein verlaten, nadat hij zijn pas inlevert. Integratie van identiteitscontrole aan de hand van document scanning is ook mogelijk.

Meer weten over ons Lamson XS?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden met ons bezoekersregistratiesysteem?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!


Cases

Geen cases gevonden

"Lamson People Flow heeft een eigen afdeling die software ontwikkelt. Onze kracht is dat wij naast de standaard producten, ook op korte termijn maatoplossingen kunnen bieden aan onze klanten, waaronder koppelingen met third party software"

  —   Rob van den Berg, Salesmanager @ Lamson Group

Bel +31 (0)30-693 45 80 of laat ons contact opnemen met u.

Bel mij terug

Vertel over uw uitdagingen en verstuur ons een e-mail.

Mail ons
Copyright (c) 2022 Lamson Group BV
Realisatie: Branding New