Header afbeelding

Internet Reserveringen

Internet Reserveringen is een handige applicatie waarmee uw klanten eenvoudig een voorwerp, artikel of bijvoorbeeld een ruimte kunnen reserveren. Wanneer onze software wordt geïntegreerd met uw website, verandert die in een online platform waar uw producten en diensten eenvoudig en snel bereikbaar zijn voor uw klanten. U bent zodoende niet langer gebonden aan uw eigen openingstijden of de beschikbaarheid van personeel.


Toepassing

Misschien verhuurt u bowlingbanen, of een sporthal of geeft u rijles. Bij veel organisaties moeten klanten eerst via de telefoon een afspraak maken om van bepaalde diensten gebruik te kunnen maken. Terwijl deze handelingen eenvoudig via een reserveringsapplicatie kunnen worden overgenomen. Voor u als ondernemer is het prettig wanneer uw agenda wordt ingevuld, terwijl u zich bezig houdt met onderwerpen die werkelijk aandacht nodig hebben. Voor uw klanten is het handig, dat zij kunnen zien welke diensten of producten nog beschikbaar zijn en wanneer. En u heeft een extra stok achter de deur, wanneer u uw klanten via een beveiligde omgeving de optie geeft om via iDEAL te betalen.

Communicatie

Wanneer een klant een online reservering maakt, ontvangt hij daarvan een bevestiging. Voor het verzenden van dat bericht heeft u de keuze uit verschillende diensten, zoals e-mail, sms of Whatsapp. In het bericht dat u verstuurt kunt u bovendien aanvullende informatie geven aan de ontvanger. Moet uw klant zich bijvoorbeeld een kwartier van tevoren melden, zodat u hem voldoende uitleg kunt geven over bepaalde zaken? Het is nog meer klantgericht als u een link stuurt waarmee de reservering ongedaan kan worden gemaakt.

Agenda online

Automatiseren is prima, maar daar staat tegenover dat u zelf bepaalt hoe uw agenda eruit ziet. Kortom u kiest zelf de dagen dat uw diensten beschikbaar zijn en de bijbehorende tijdstippen. Dat hoeft niet voor elke dag gelijk te zijn en verder heeft u de mogelijkheid om uw agenda te herzien zonder onze tussenkomst. Internet Reserveringen werkt namelijk met tijdsloten, waarvan de duur vrij instelbaar is.

Koppelingen

In sommige gevallen is het handig om Internet Reserveringssysteem te koppelen met een andere applicatie. Een voorbeeld hiervan is een toegangscontrolesysteem, wat niet ongebruikelijk is voor een gemeente die een sporthal verhuurt. De klant ontvangt dan na betaling een unieke code, waarmee hij toegang krijgt tot de gehuurde ruimte. Ook de verlichting en eventueel de verwarming van de ruimte kunnen automatisch worden aangestuurd. Verwante onderwerpen, zoals cameratoezicht zijn ook via Lamson beschikbaar.

Meer weten over Internet Reserveringen?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden met Internet Reserveringen?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!Cases

Geen cases gevonden

"Lamson People Flow heeft een eigen afdeling die software ontwikkelt. Onze kracht is dat wij naast de standaard producten, ook op korte termijn maatoplossingen kunnen bieden aan onze klanten, waaronder koppelingen met third party software"

  —   Rob van den Berg, Salesmanager @ Lamson Group

Bel +31 (0)30-693 45 80 of laat ons contact opnemen met u.

Bel mij terug

Vertel over uw uitdagingen en verstuur ons een e-mail.

Mail ons
Copyright (c) 2022 Lamson Group BV
Realisatie: Branding New