Header afbeelding

Internet Afspraken

Internet Afspraken is een software waarmee u uw klanten de mogelijkheid geeft om via uw website afspraken te plannen. Omdat het in uw belang is dat uw klanten van deze functionaliteit gebruik maken, besteden wij veel aandacht aan herkenning. Onze applicatie wordt daarom op een logische plaats op uw website geplaatst en volledig afgestemd op uw huisstijl. De afsprakenmodule voldoet aan de laatste standaarden en is dus ook bruikbaar op mobiele telefoons.


Openingstijden

Ondernemen zit u in het bloed en u besteedt aandacht aan uw winkel. Uw personeel is kundig, gemotiveerd en bovenal correct naar uw klanten. Uw dagelijkse omzet is mede afhankelijk van het aantal mensen dat een afspraak maakt. De receptioniste is voornamelijk bezig met het telefonisch vastleggen van afspraken en daardoor is er weinig tijd voor andere zaken. Maar, buiten openingstijden staat uw onderneming eigenlijk stil. Uw klanten hebben de weg naar uw website nog niet gevonden, Lamson kan daar verandering in brengen.

Klanttevredenheid

Net als veel andere ondernemers zoekt u voortdurend naar manieren om uw service te verbeteren en daarmee uw klanten aan u te binden. Uit onderzoek is immers gebleken dat klanttevredenheid voor een groot deel bepalend is voor uw succes. Bedrijven die online goed presteren zijn vaak 24 uur per dag bereikbaar, maken gebruik van reviews op hun website en geven bovendien uitgebreide informatie over hun diensten.

Bereikbaarheid

Niet iedere branche leent zich voor 24 uur bereikbaarheid via bijvoorbeeld Whatsapp of Facebook, simpelweg omdat het niet aansluit bij de dienstverlening. Misschien is dat in uw branche het geval, maar dan zijn er nog wel andere opties om in contact te komen met uw bezoekers. Geef uw klanten daarom de mogelijkheid om via uw website een afspraak te maken. Via internet kunt u namelijk op een overzichtelijke manier uw diensten presenteren en zaken verduidelijken waar nodig. Ons online afsprakensysteem wordt volledig geïntegreerd in uw website en daarmee kunnen uw klanten vanaf elk apparaat, dat toegang heeft tot het web, gebruik maken van uw afsprakensysteem.

Agenda

Via Lamson Internet Afspraken hebben uw bezoekers 24 uur per dag inzicht in uw agenda. Zo bent u dus niet afhankelijk van openingstijden of een receptioniste. Een bezoeker van uw website doorloopt via onze software een overzichtelijk maar bovenal eenvoudig stappenplan. Na de keuze voor een datum en tijdslot moet de afspraak bevestigd worden, daarna ontvangt hij daarvan bericht een via e-mail, sms of Whatsapp. Alle informatie omtrent zijn reservering en de mogelijkheid om de afspraak te annuleren, vindt hij vervolgens in een overzicht terug.

Beheer

Ons online afsprakensysteem wordt samen met u ingericht. De software kan werken met rechten, zodoende kunnen uw medewerkers alleen gebruik maken van de functies die aan hen worden toebedeeld. Voorbeelden hiervan zijn onder andere: de mogelijkheid om de agenda in te zien, nieuwe afspraken plannen en annuleren, openingstijden en tijdsloten aanpassen, en producten toevoegen en wijzigen.

Koppeling andere diensten

Ons online afsprakensysteem is beschikbaar als een op zichzelf staande dienst. Onze software is ook zeer eenvoudig te integreren in reeds bestaande processen of met andere software. U kunt hierbij denken aan klantverwijzing of bijvoorbeeld toegangscontrole. Integratie met een klantcontactcentrum (KCC) is eveneens mogelijk, waardoor het voor medewerkers eenvoudiger is om vanuit een centrale applicatie te werken.

Meer weten over Internet Afspraken?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden met Internet Afspraken?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!Cases

Geen cases gevonden

"Lamson People Flow heeft een eigen afdeling die software ontwikkelt. Onze kracht is dat wij naast de standaard producten, ook op korte termijn maatoplossingen kunnen bieden aan onze klanten, waaronder koppelingen met third party software"

  —   Rob van den Berg, Salesmanager @ Lamson Group

Bel +31 (0)30-693 45 80 of laat ons contact opnemen met u.

Bel mij terug

Vertel over uw uitdagingen en verstuur ons een e-mail.

Mail ons
Copyright (c) 2022 Lamson Group BV
Realisatie: Branding New