Header afbeelding

Online Software

Lamson heeft software applicaties ontwikkeld, die te integreren zijn in websites. We noemen dit online software. Het gaat om portalen waarmee aanmelden en reserveren vereenvoudigd worden. Via de publieke zijde wordt de bezoeker door een stappenplan geleid om een afspraak of reservering te maken. Het kan daarbij gaan om zowel diensten als producten. Na bevestiging ontvangt de bezoeker altijd een bericht op het adres dat hij heeft achtergelaten. De applicaties zijn eventueel te koppelen met andere applicaties.


Internet Afspraken

Internet Afspraken is een online software waarmee ondernemers hun klanten de mogelijkheid geven om via hun website afspraken te plannen. Op de website wordt veel aandacht besteed aan herkenning. De applicatie komt op een logische plaats op de website en wordt afgestemd op de huisstijl. De afsprakenmodule voldoet aan de laatste standaarden en is dus ook bruikbaar op mobiele telefoons.

Internet Reserveringen

Internet Reserveringen is een online software applicatie waarmee ondernemers aan hun klanten de mogelijkheid bieden om een voorwerp, artikel of bijvoorbeeld een ruimte te reserveren. De website verandert daarmee in een online platform waar producten en diensten 24 uur per dag bereikbaar zijn voor hun klanten. Ondernemers zijn niet gebonden aan openingstijden of de beschikbaarheid van personeel.

Click & Collect

Click & Collect van Lamson is een handige manier om de artikelen die in een winkel te koop zijn, via een kiosk ook online aan te bieden. Via Click & Collect is het voor klanten handig om de voorraad te bekijken. Zou een artikel niet op voorraad zijn, dan kunnen klanten direct een bestelling plaatsen.

Huwelijkskalender

Huwelijkskalender is een online software, ontwikkeld om aan de burgers de mogelijkheid te geven om via de website van hun gemeente een huwelijksdatum vast te leggen. Specifiek wordt tevens de mogelijkheid geboden om een locatie te reserveren en betalen.

Lamson XS

Lamson XS is de verzamelnaam voor een serie online software producten die moeten wordt beschreven als verschillende portalen voor online toegang. Per branche is de vraag naar een specifieke beveiligde omgeving, waarmee klantbezoeken kunnen worden geregeld, op hoofdlijnen identiek maar zitten er verschillen in de details.

Meer weten over Lamson online software?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Cases

Geen cases gevonden

"Lamson People Flow heeft een eigen afdeling die software ontwikkelt. Onze kracht is dat wij naast de standaard producten, ook op korte termijn maatoplossingen kunnen bieden aan onze klanten, waaronder koppelingen met third party software"

  —   Rob van den Berg, Salesmanager @ Lamson Group

Bel +31 (0)30-693 45 80 of laat ons contact opnemen met u.

Bel mij terug

Vertel over uw uitdagingen en verstuur ons een e-mail.

Mail ons
Copyright (c) 2021 Lamson Group BV
Realisatie: Branding New