Header afbeelding

Informatiezuilen

Informatiezuilen zijn zuilen of kiosken die worden gebruikt om een bepaalde groep mensen te voorzien van informatie. Lamson informatiezuilen worden gebruikt voor verschillende toepassingen. Of het nu gaat om het tonen van informatie, reclame, wayfinding, toegangscontrole of digitale receptie, voor bijna elk vraagstuk bestaat wel een oplossing.

Narrowcasting

Narrowcasting is het overbrengen van informatie aan bepaalde doelgroepen via één of meerdere beeldschermen. Deze vorm van communicatie wordt bovendien veelvuldig gebruikt om reclame te tonen. Met de narrowcasting software van Lamson is het eenvoudig om presentaties maken. Stel afspeellijsten samen en speel die af op willekeurige dagen, maar ook: tijdstippen en intervallen. Maak gebruik van de vrijheid om op elk scherm andere informatie te tonen of juist om alle schermen op gezette tijden te harmoniseren. Multimediakanalen zorgen voor veel dynamiek in een presentatie. Stream de content van Facebook, Instagram of bijvoorbeeld Twitter tussen uw eigen boodschappen.

Wayfinding

Wayfinder helpt mensen om hun weg te vinden. Bezoekers maken gebruik van aanraakschermen en kunnen zo medewerkers, gebouwen en voorzieningen terugvinden op een kaart. Het systeem Wayfinder kan daarnaast een beschrijving geven van de ruimte in een gebouw, voor een beter overzicht. De kaarten worden gemaakt door een grafisch ontwerper en kunnen daarom verschillende typen bewegwijzering bevatten, zoals kleuren, oplichtende elementen, pijlen. Een kaart in 2D of 3D is ook mogelijk. De weg vinden was nog nooit zo eenvoudig!

Meeting Room

Meeting Room haalt data uit Outlook Exchange en toont informatie op een scherm. Het kan daarbij gaan om een lijst met afspraken of juist een gedetailleerde agenda van een vergadering. Zo kunt u onderscheid maken tussen de kleine schermen die aan de muur van een kamer hangen, en een groot scherm bij de receptie. Het Meeting Room systeem heeft na installatie vrijwel geen onderhoud nodig. Het gebruik van Google Calender behoort ook tot de mogelijkheden.

Digitale Receptie

Lamson Digitale Receptie bestaat uit een welkomstzuil met een groot touchscreen en is daarnaast uitgerust met een camera. Het scherm is krasvast en wordt gebruikt om een verbinding te leggen tussen de bezoeker en uw medewerkers. Dit gebeurt in de regel door middel van videobellen. Voor een bezoeker is het belangrijk dat hij zo snel mogelijk bij de juiste persoon terecht komt. Op de welkomstzuil worden medewerkers daarom eventueel met naam en foto afgebeeld. Als de zuil niet actief is, wordt bijvoorbeeld informatie getoond. Na aanraking van de Digitale Receptie verschijnt de optie van videobellen en kan de bezoeker direct contact leggen met de juiste persoon.

Meer weten over de verschillende informatiezuilen?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden met onze informatiezuilen?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Cases

Geen cases gevonden

"Lamson People Flow heeft een eigen afdeling die software ontwikkelt. Onze kracht is dat wij naast de standaard producten, ook op korte termijn maatoplossingen kunnen bieden aan onze klanten, waaronder koppelingen met third party software"

  —   Rob van den Berg, Salesmanager @ Lamson Group

Bel +31 (0)30-693 45 80 of laat ons contact opnemen met u.

Bel mij terug

Vertel over uw uitdagingen en verstuur ons een e-mail.

Mail ons
Copyright (c) 2022 Lamson Group BV
Realisatie: Branding New